22 april 2019
14:00

Ängby IF

Referat: Västerhaninge IF - Ängby IF

Det blev förlust i hemmapremiären med 2-3. Västerhaninge bjöd verkligen Ängby på tre poäng.
Redan i den 3:e minuten ett spel mellan back, back slutade med friläge och en Ängby spelare enkelt kunde lobba in ett ledningsmål för bortalaget. Första tjugo Västerhaninge tappar boll och uppträder minst sagt virrigt. Edvin gör ett par riktigt fina räddningar som håller Västerhaninge kvar i matchen. Efter 20 kommer Västerhaninge in i matchen och tar över den 1-1 av Freddan på en hörna i den 26:e och efter 36 minuter ledning till Västerhaninge genom Adam Rodlert efter pass av Chia. Västerhaninge dominerar stort i det här skedet av matchen.

Andra halvlek fortsatt dominans från hemmalaget. Kalldusch ett; en hörna från Ängby som går rätt i mål och det är kvitterat. I den 71:a kalldusch två; frispark för Ängby mitt på planhalvan bollen seglar i en hög båge och in i Västerhaninge målet och matchen är vänd.
Västerhaninge trycker på för en kvittering men kommer inte närmare än en nick i ribban.
Det är surt att förlora sådana här fotbollsmatcher men det hör till och serien är lång. Upp igen nu väntar Harg borta nästa helg.